+36 26 317 054 | +36 30 274 85 71
H-2000 Szentendre, Bogdányi utca 10. | info@bor-kor.hu


ÉTTEREM / ÉTLAP

A következő linkre kattintva megtekintheti, és letöltheti PDF formátumú étlapunkat. Étlap

HIDEG ELŐÉTELEK

1

Libaízelítő fatányéron

Füstölt libamell, liba tepertő, sült libamáj hidegen tálalva
 2490Ft
2

Zsírjában sült libamáj friss kerti javakkal

Libazsírban, almával és borókával rózsaszínűre sütött libamáj zsenge zöldségekkel, ropogós pirítóssal tálalva
 3790Ft
3

Tatárbeefsteak

Bélszínből készült, a vendég kívánságának és szájízének megfelelően
 3090Ft
4

Füstölt pisztrángfilé citromos vinegrettel

 1990Ft
5

Mozzarella Caprese

1690Ft

Meleg ELŐÉTELEK

6

Hortobágyi húsos palacsinta (1db)

Borjú pörköltből készített tölteléket körülölelem a palacsintával és paprikás mártással tálalom
 990Ft
7

Fokhagymás vargányagomba

 1950Ft
8

Libamáj szeletek pirítóson, friss zöldségekkel

A hízott libamájat arany barnára grillezem és meleg kenyérrel tálalom
 3690Ft
9

Camembert sajt rántva, áfonyával

A frissen kirántott sajtot áfonya mártással tálalom
vegetáriánus1690Ft

LEVESEK

10

Húsleves gazdagon

Gyöngyöző húslevest marhahússal, vegyes zöldséggel, csigatésztával tálalom
  fazékban 0,5l 990Ft
  csészében 0,2l 790Ft
11

Fokhagyma krémleves

cipóban 0,4l 1090Ft
12

Gulyásleves galuskával

  bográcsban 0,5l 1290Ft
  csészében 0,2l 790Ft
13

Tárkonyos vadragu leves

Szarvascombból készített tejfölös, babérleveles raguleves
  rozsciópban 0,4l 1290Ft
  csészében 0,2l 890Ft
14 a

Halászlé ponty patkóval

bográcsban 0,5l 1290Ft
  csészében 0,2l 850Ft
14 b

Halászlé harcsafilével

bográcsban 0,5l 2480Ft
  csészében 0,2l 1790Ft

FRISSENSÜLTEK

15

Pirított jércemell csíkok saláta ágyon, pirított magvakkal

Illatos fűszerekkel pirosra sütöm a csíkozott jércemellet és ropogós salátára tálalom
 2590Ft
16

Csirkemell filé ahogy mi szeretjük

A rántott csirkemellre sajtot és sonkát teszek, majd fokhagymás tejszínnel megpárolom
 2690Ft
17

Mozzarella sajttal grillezett jércemell filé, napolettana mártással

Fiatal jérce mellehúsát aranybarnára grillezem, paradicsommal és mozzarella sajttal összesütöm
 2990Ft
18

Csirkemell érmék bacon gallérban sajt mártással

Csirkemelleket bacon szalonnába csomagolom és grillen megsütve ízletes füstölt sajtmártással tálalom
 2790Ft
19

Friss bazsalikommal illatosított, aszalt paradicsommal és mozzarellával töltött pulykamell filé tejszínes-parajos gnocchi-val

A finomságokkal megtöltött pulykamell filét összetekerem és forró olajban kisütöm
 3090Ft
20

Vasalt csirkecombfilé rokfortos zöldsalátával

 2490Ft
21

Szűzérmék serpenyőben

Az omlósra sütött sertésszűzet a serpenyőben elkészített friss pikáns lecsóval összekevert karika burgonyára helyezem
 3090Ft
22

„Fatális” rántott hús parmezános zöldsalátával

 2790Ft
23

Dijoni mustárban érlelt szûzpecsenye hagymarózsával

 2990Ft
24

Bacon szalonnába tekert szűzérme

Az omlósra sütött sertésszűz mellé aszalt paradicsomos-tejszínes burgonyát tálalok
 2890Ft
25

Gourmand tál

 4490Ft
26

Bélszínjava "Gül Baba" módra

A roston sütött bélszínre libamájat, lecsót és Lyoni hagymát teszek
 4990Ft
27

Bélszínjava rózsabors mártással

 4490Ft
28

Bélszínjava tejszínes vargánya gombával

A roston sütött bélszínre friss vargánya gombából és tejszínből készített ragút teszek, steak burgonyával tálalom
 4790Ft
29

Libamáj kívánság szerint(grillezve, rántva)

Roston sült, vagy mandulában megforgatva és kirántva, párolt gyümölccsel és áfonyával tálalom
 4990Ft
30

Pirított libamáj magyarosan

A lepirított libamájat lecsóban párolom
 4290Ft
31

Tokaji libamáj aszaltszilvás burgonyakrokettel

 5590Ft
32

Grillezett zöldségtál pirított magvakkal

Friss paprikát, paradicsomot, gombát, cukkinit fűszerezem és grillen sütögetem
2290Ft
33

Kecskesajt roston, sült zöldség körettel

Késő esti étek
;2690Ft

KÉSZÉTEL VÁLOGATÁS

34

Borjúpörkölt juhtúros galuskával

A magyar és erdélyi konyha találkozása
 2790Ft
35

Vörösboros szarvaspörkölt

Friss szarvaspörkölt, villányi vörösborral ízesítve
 2990Ft
36

Ropogós libacomb aszaltszilvás lilakáposzta ágyon

 2590Ft
37

Harcsapaprikás túrós csuszával

Szavakkal le sem lehet írni!
2680Ft
38

Falusi malacsült

Zsenge bőrős malackarajt pirosra sütöm, fehér káposztát és törtburgonyát adok mellé
 2450Ft

VADÉTELEK

39

Bőrös kacsamell filé forró meggy ágyon

A zöldséges páclében érlelt kacsamellet szalonnával tűzdelem és serpenyőben megsütöm, forró meggyel tálalom
 2850Ft
40

Tűzdelt szarvasfilé áfonyával és párolt gyümölcsökkel

A szalonnával tűzdelt szarvasfilét hirtelen megsütöm és karamellizált gyümölcsökkel tálalom
 3390Ft
41

Szarvas szelet vadász módra

Roston sütött szarvasfiléhez gombás, libamájas barnamártást adok
 4190Ft

HALÉTELEK

42

Pisztráng filé

2490Ft
43

Fogasfilé kívánság szerint

Rántva vagy roston Kárpáty módra
2990Ft
44

Harcsafilé rántva, vagy tárkonyos sörtésztában sütve

Petrezselymes burgonyával tálalom
2880Ft
45

Norvég lazacderék balzsamecetes kevert salátával

3390Ft
46

Szentendrei halastál

3050Ft

SALÁTÁK

47

Káposzta saláta

370Ft
48

Téli vegyes saláta

470Ft
49

Uborkasaláta

490Ft
50

Paradicsom saláta

490Ft
51

Friss vegyes saláta

690Ft
52

Görög saláta

1050Ft

DESSZERTEK

53

Gesztenyés-meggyes palacsinta

Gesztenye masszával, csokoládé öntettel és tejszínhabbal
 890Ft
54

Gundel palacsinta

Forró diótöltelékkel, csokoládé mártással flambírozva
 990Ft
55

Mákos palacsinta szilva öntettel

A mámorító befejezés
 1090Ft
56

Gesztenye parfé forró rumos meggyel

 1090Ft
57

Somlói galuska

Vendégeink kívánságára
 950Ft
58

Házi rétes vanília fagylalttal

 1090Ft
59

Túrós csusza

Tejföllel, bőséges túróval és természetesen pörccel
 990Ft
60

Hideg túrógombóc

Belga csokoládéval tálalom
 840Ft

A féladag ételeinkért 70%-os árat számítuk fel.

Az ételek árai a köretet is magában foglalja!

Üzemeltető: Capri-VIN KFt 2000 Szentendre, Bogdányi utca 10. II. osztályú étterem

Minden kedves vendégünknek jó étvágyat kívánunk!