+36 26 317 054 | +36 30 274 85 71
H-2000 Szentendre, Bogdányi utca 10. | info@bor-kor.hu

Étterem / csoportos menüajánlat

Tisztelt Partnerünk!

Megköszönve eddigi sikeres együttműködésünket, szíves figyelmébe ajánlom a szentendrei NEMZETI BORMÚZEUM és PÁLINKATÁR -LABIRINTUS ÉTTEREM - 2015. évre vonatkozó menü- és árajánlatát.

Tradíció - korszerű környezetben

Szentendre, az elmúlt években történt beruházásoknak köszönhetően, méltán vált újra az idegenforgalom és a kikapcsolódni vágyok vonzó célpontjává.

A magyar bor és pálinka kultúra reneszánszát éli, a pincerendszerünkben kialakított bemutató-kóstoló helység méltó helyszínéül szolgál a hazai borok és pálinkák új generációjának megismertetésére. Pincemestereink angol, német és orosz nyelveken mutatják be és kínálják kóstolásra, a hazai termelőktől válogatott nemes párlatok és nedűk gyöngyszemeit.

Éttermünkben a tradicionális magyar ételek és a nemzetközi kínálatból ismert könnyed étkek egyaránt megtalálhatók.
Az épület egyszerre több asztaltársaság szeparált fogadására alkalmas, konyhánkon dolgozó kollégáink felkészültek az egyedi igények kielégítésére is.

Látogasson el hozzánk, hozza el ügyfeleit, barátait, vendégeit!

Üdvözlettel: Szatmári Zoltán ügyvezető



Ajánlatunk - Bormúzeum - Pálinkatár túrák

Borkóstoló programok

Az épület mintegy 650 m2-es pincerendszerében működő Nemzeti Bormúzeum 650 m2-es pincerendszerében működő Nemzeti Bormúzeum megtekintése és a borkóstoló programon való részvétel csoportos látogatóink részére ;

- 5 féle bor kóstolása esetén
- 8 féle bor kóstolása esetén

A fenti ajánlat szakmai tárlatvezetést és „harapnivalókat” is tartalmaznak.

Pálinkatár túrák és a párlatok kóstolása:

- 3 féle pálinka bemutatása és kóstolása
- 5 féle pálinka bemutatása és kóstolása

Kedves vendégeink figyelmébe ajánlom a következő összetett programjainkat:

- 3 féle bor és 2 féle pálinka kóstolása
- 4 féle bor és 3 féle pálinka kóstolása

Menüajánlataim a következők:

Menü 1

Húsleves snidlinges daragaluskával
Csontos rántott karaj póréhagymás burgonyasalátával
Piskóta tekercs borhabbal
Ásványvíz

Menü 2

Csirkeaprólékos zöldborsóleves
Grillezett sertéskaraj Bakonyi módra galuskával
Hátszegi palacsinta
Ásványvíz

Menü 3

Marhahúsleves házi májgaluskával
Bőrén sült tanyasi jércemell filé vajon sült erdei gombával
Somlói galuska rumos csokoládéval
Ásványvíz

Menü 4

Francia hagymaleves kemencében sült sajtos croutonnal
Jércemell mandulás bundában sütve, joghurtöntetes friss zöldsalátával
Bundás almakarikák fahéjas mártással
Ásványvíz

Menü 5

Tanyasi húsleves csigatésztával
Vörösboros marhapörkölt házi tarhonyával és savanyúsággal
Aranygaluska vanília sodóval
Ásványvíz

Menü 6

Hideg tokaji bor-krém leves szőlőszemekkel
Roston sült sertésborda üde zöldekkel
Mandulás Brownie gyöngyöző vanília fagylalttal
Ásványvíz

Menü 7

Gulyásleves csészében
Ropogós libacomb almás káposztával és tört burgonyával
Karamellás almás pite
Ásványvíz

Menü 8

Házias tyúkhúsleves zöldséggel, csigatésztával és fürjtojással
Filézett csirkepaprikás vajgaluskával
Palacsinta pálinkás meggyel
Ásványvíz

Menü 9

Bableves füstölt tarjával és csipetkével
Borskéregben sült sertésszűz gyömbéres burgonyapürével
Madártej könnyű habbal
Ásványvíz

Menü 10

Tárkonyos vadraguleves
Friss bazsalikommal illatosított, aszalt paradicsommal és mozzarellával
Töltött csirkemell filé tejszínes-parajos gnocchi-val
Almás rétes
Ásványvíz

Menü 11

Lágy kecskesajt bazsalikomos olivával
Malaccsülök lila káposztával és tört burgonyával
Hideg túrógombóc csokoládé mártással
Ásványvíz

Menü 12

Balzsamecet dresszinges salátára tálalt grillezett füstölt sajt
Borjúsült spárgával sáfrányos finomfű mártással és párolt zöldséggel
Őszibarackkal töltött túrógombóc
Ásványvíz

Menü 13

Tejszínes, zöldséges borjú raguleves tárkonnyal ízesítve
Vargányás raguval tálalt grillezett szűzérmék bacon köntösben
Csokoládés almatorta amarettoval
Ásványvíz

Menü 14

Spárga krémleves pirított mandula forgáccsal
Rosé kacsamell filé karamellizált gyümölcsökkel és házi burgonyakrokettel
Barackos túrós palacsinta vaníliasodóval
Ásványvíz

Menü 15

Ropogós kecskesajtgolyók jégsalátával és aszalt paradicsommal
Pisztrángfilé grillezve hordó burgonyával és hagymamártással
Rizspuding málna velővel
Ásványvíz

Menü 16

Tartalmas bélszíngulyás csipetkével
Házi sonkával és friss paradicsommal göngyölt pulykamell
Bacon szalonnába csomagolva roquefort mártással
Meggyes rétes vanília fagylalttal
Ásványvíz

Menü 17

Ropogós saláta szárított paradicsommal és parmezázos vinegrettel
Sertés szűzérmék roston, friss lecsóval borított burgonya teknővel
Somlói galuska vanília fagylalttal
Kávé
Ásványvíz

Menü 18

Palócleves
Szőlősgazda tálja (grillezett bélszín, csirkemell filé, pácolt sertéstarja zöldségnyárssal és fűszervajjal)
Részeges alma fahéjas mártással
Kávé
Ásványvíz

Menü 19

Kaviáros lazacrózsa
Tárkonyos sörtésztában sült szürkeharcsa filé burgonya salátával
Fagylalt gyümölcs kavalkádon
Kávé
Ásványvíz

Menü 20

Strassbourgi libamájpástétom
Fácán erőleves
Őzgerinc libamájjal, vörösboros áfonyamártással burgonyafánkkal
Gesztenyés-csokoládés palacsinta flambírozva
Kávé
Ásványvíz

Menü 21

Magyaros vegyes ízelítő
Gulyásleves csészében
Borjú szűzérmék Kedvessy módra
Gundel palacsinta
Kávé
Ásványvíz

Menü 22

Hideg libamáj friss zöldséggel
Újházy tyúkhúsleves csészében
Wellington bélszín
Részeges alma
Kávé
Ásványvíz

Standard italcsomag

pohár sör vagy 2 dl bor vagy üdítő
460 Ft/fő

Extra italcsomag

pohár sör vagy 2 dl bor vagy üdítő és pálinka
1490 Ft/fő
A menük összeállítása tájékoztató jellegű ill. irányadó, kívánságra bármilyen ételsor tervezhető és elkészíthető.

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti, és letöltheti PDF formátumú Csoportos Menü ajánlatunkat. Csoportos Menü


Szentendre, 2016. január 01.